Добричлията, който е наряза съпругата си в игрална зала направи самопризнание

...
Добричлията, който е наряза съпругата си в игрална зала направи самопризнание
Коментари Харесай

На живо: Току-що я наръгах, това е най-голямото ми щастие

Добричлията, който е наряза брачната половинка си в игрална зала направи признание за действието си посредством видео във фейсбук профила си. Мъжът не скрива задоволството си от стореното и няколко пъти повтаря какъв брой е благополучен. Обяснява и че отива самичък да се съобщи на управляващите.

" Здравейте на всички. Току-що наръгах жена си, най-сетне съумях, откакто ми изяде всичките работи. Излъчвам го онлайн. Сега отивам да се предам. Играеше на машинките. Изяде ми всичко, на майка ми, татко ми нивите, къщата събори. Абсолютно всичко ми изяде. Най-накрая я наръгах и съм доста благополучен. Наръгах жена си отивам да се предам в този момент сега. Най-голямото ми благополучие сега е това. Сега ще се предам на органите на реда. Това е най-голямото благополучие за мен - да я намушкам. Къде е страната? Къде е? 26 тъжби съм пуснал в прокуратурата, една няма формирана. В Стефаново ми събори къщата. Нивите продаде. Аз останах на улицата. Така ли трябваше да бъде? А тя си играе на машинките, а аз вървя у хората да седнал съм. Това да е за урок на всичките дами, да се знае. Досега не съм я пипнал с пръст. Пред полицията съм, очаквам да дойдат да ме приберат. Дано има Господ горе ида видят защо става дума, дето прокуратурата си мълчи. Живи и здрави на всички, ще се забележим след някоя година ", споделя мъжът във видеото, което самичък пусна във фейсбук. 

Под обявата плъзнаха редица мнения на други мъже, подкрепящи постъпката му и даже споделят за свои сходни. Ето част от тях:

" Уби ли я най-малко? ", написа Сашо Стефанов.

Браво, брат, мачкай. И аз пребих мойта неотдавна. Продала ми 3 тона от ракията, до момента в който бях на топло 6 месеца ", прибавя Тодор Дизела.

" Заслужава, това е супер ", разяснява Александър Колев.

Браво, доста добре ", написа Ердин Радомиров.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР